Aleph cursus via internet

De Aleph cursus kan nu ook live worden gevolgd via internet. Kleine en grote groepen kunnen les-seminars bijwonen. Ook seminars op kleine schaal voor vervolgcursussen, speciale psalmcursussen en modern Hebreeuws zijn mogelijk. Daarnaast blijven onze docenten ook face-to-face-cursussen geven. Voor meer informatie over de online seminars: mail info@studiehuisreshiet.nl en voor face-to-face-cursussen: zie ons programma 2015-2016.

Magazine TijdStip

TijdStip verschijnt vijf maal per jaar en is gekoppeld aan vijf jaarlijkse 'tijdstippen', die ook het thema bepalen, Chánukáh, Purim, Pesach-Shabhu’óth, Tisha’bé’Abh (Treurtijd over de Tempelverwoesting) en Rosh Hashánáh-Jom Kipur-Sukoth. Lees verder in de TijdStip flyer. U kunt ook een voorbeeldexemplaar inzien door hier te klikken.

Studiehuis Reshiet stelt zich ten doel om taal van de Bijbel, het Hebreeuws, en de daar nauw aan verbonden Hebreeuwse levensstijl en wijze van denken, bekend en toegankelijk te maken. 

Daartoe geven we cursussen in de Hebreeuwse taal (Aleph-/Alefcursus) en in de Hebreeuwse levensstijl, o.a. over de Bijbelse Feesten.

Contactgegevens

Ingbar 62 a
Na'ale
P.O. Box 422, 71932 Na'ale
Israel

Gasten-Studiehuis Na'ale

Wilt u ook eens logeren net over de westelijke ‘Groene lijngrens,’ in het aloude ‘Harteland van Israel,’ de Shomron/Samaria? Bij ons in het zeer rustige, hoog gelegen Na’ale is dat mogelijk! Zie de flyer Gastenhuis.

Woordstudie video's!

Eén van onze docenten, Elske Vahl, beheert een youtubekanaal waar allerlei video's met woordstudies worden geplaatst. We bevelen deze van harte bij u aan. Klik hier om ze te bekijken.